Pennun ostajalle

Hard Hearts Presa Canario 

- Tutustuthan mahdollisimman tarkasti rotuun jo ennen mahdollista pentukyselyä.

- Mieti etukäteen minkälaista koiraa etsit, mitä olisit halukas koirasi kanssa harrastamaan? Oletko valmis sitoutumaan koiraan vuosiksi? Kestääkö taloutesi koiranpidon sekä koirasta aiheutuvat kustannukset myös yllättävissä tilanteissa? 

- Tutustu huolellisesti rodun alkuperäiseen käyttötarkoitukseen. Pystytkö tarjoamaan koirallesi sen käyttötarkoitusta vastaavia tehtäviä?

- Kerro itsestäsi ja perheestäsi rehellisesti sekä aikaisemmista koirakokemuksistasi ja mahdollisista nykyisistä koiristasi.

- Valitsen perheille sopivimman pennun pentueesta, mutta otan huomioon ostajien toiveet. Pennun kodin valintaan vaikuttaa mm. mihin tarkoitukseen pentu on tulossa. Pentujen kasvaessa pyrin valitsemaan pentueesta perheen toiveisiin parhaiten vastaavan pennun. 

- Pennut myydään Suomen Kennelliiton sopimuksin, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä madotettuina, kasvattajan tuen kera.

- Pennut kasvavat perheen parissa tottuen kodin erilaisiin ääniin, lapsiin ja muihin eläimiin.

- Pennun hinta on 1500€, varausmaksu pennusta on 200€. Varausmaksu hyvitetään koiran kauppahinnasta kaupantekohetkellä.

- Varausmaksua ei palauteta, paitsi tilanteessa, jossa kauppa syystä tai toisesta purkaantuu meistä johtuvista seikoista. Kaupan purkaminen voi johtua esimerkiksi siitä, että pennunostaja on antanut itsestään ja olosuhteistaan väärää tietoa. Mikäli pennun ostaja haluaa purkaa varauksensa, jää varausmaksu kasvattajalle kattamaan mm. pennun hoidosta aiheutuvat kulut. Kasvattaja ei ole vastuussa peruutuksen sattuessa mistään varaajalle aiheutuneista kuluista. 

- Kasvattajan toive on että koira vietäisiin selkä, lonkka-ja kyynärkuvauksiin sekä myös luonnetestiin. Tulokset ovat tärkeitä minulle kasvattajana, itse rodulle ja myös omistajalle.

EN KOSKAAN MYY PENTUA TAPAAMATTA OSTAJAA.

Kennel Hard Hearts